Vrijdagavond – omstreeks 22u00 – kwam het op de Turnhoutsebaan, kruispunt Achterbos/Sluis, in Mol tot een aanrijding tussen een personenvoertuig en een politievoertuig van de lokale politie, zone Balen-Dessel-Mol. Er was kort sprake van een of meerdere geknelde slachtoffers waardoor ook de brandweer ter plaatse kwam voor een eventuele ontzetting. MUG Geel diende de eerste zorgen toe waarna de drie lichtgewonde slachtoffers met de ziekenwagens van Mol en Balen naar het ziekenhuis werden afgevoerd. De juiste omstandigheden van het ongeval zijn nog niet volledig duidelijk, net als het feit of het politievoertuig al dan niet met een prioritaire opdracht belast was. Het kruispunt werd voor het verkeer komende van Sluis gedurende enige tijd afgesloten.

Verslag en foto’s © Yves Verhaert – www.112Antwerpen.com

Volledig fotoverslag