Rond 7u30 deze ochtend werden de brandweerposten van Roeselare en Moorslede opgeroepen voor een binnenbrand in een gebouw gelegen langs de Moorsleedsesteenweg in Roeselare. Bij aankomst van de eerste brandweerploegen bleek een tuinhuis gelegen achter een woning in brand te staan, bewoners van de woning probeerden met emmers met water en een brandblusapparaat de vlammen te blussen maar moesten hun blusactie snel staken. De brandweer had de brand snel onder controle, na een halfuurtje was de brand zo goed als geblust en werd begonnen met nablussingswerken. De brandweerpost van Moorslede kwam ter assistentie met hun tankwagen.

De oorzaak van de brand is niet bekend, vermoedelijk zou een technisch defect aan één van de machines in het tuinhuis aan de basis liggen van de brand. De politie samen met de verzekeraar handelen de zaak verder af. Bij de brand vielen geen gewonden.

[envira-gallery id=”1147″]