Rond 4 uur deze ochtend kreeg de brandweerpost van Ingelmunster een oproep voor een verkeersongeval met geknelde personen op de Ring in Ingelmunster. Wanneer de brandweer ter plaatse kwam zag men een auto in een diepe sloot langs de rijbaan. De bestuurster was goed bij kennis en had op het eerste zicht geen verwondingen maar door de diepe sloot kon ze niet uitstappen en zich uit de sloot bevrijden. Enkele brandweermannen sprongen in de sloot en ontzette zonder veel moeite de vrouw uit haar auto, de bestuurster werd voor controle meegenomen door het medisch personeel naar het ziekenhuis.

Uit eerste verklaring van de vrouw viel ze in slaap achter het stuur waarna ze van de baan ging een paaltje ramde over het fietspad ging de sloot in waarna ze uiteindelijk tegen de begroeiing in de sloot tot stilstand kwam. Een takelfirma kwam ter plaatse en trok het voertuig uit de sloot. De brandweer reinigde het wegdek en ruimde de brokstukken op. De drukke Ring was voor een tijdlang in de richting van Meulebeke versperd.

[envira-gallery id=”3426″]