Een motorrijder van  33 jaar uit Boom is donderdag rond 17:45u gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Kleidaallaan ter hoogte van het Q8 tankstation. Een autobestuurder die op de parking van het Q8 tankstation wilde terugdraaien had vermoedelijk de motorrijder niet zien aankomen. Deze kon een aanrijding niet ontwijken en ging los in de zijdeur van de personenwagen.

Ziekenwagen en MUG UZA kwamen ter plaatse en stabiliseerden de man. Hij werd in levensgevaar overgebracht naar het UZA. Volgens een getuige was de klap zeer hevig en reed de moto niet overdreven snel.
De motorrijder kwam door de klap eerst op de voorruit en dan op het wegdek terecht.

Lokale Politiezone Rupel kwam ter plaatse en sloot ongeveer 2u de weg volledig af.
Brandweerzone Rivierenland post Hemiksem kwamen ter plaatse met een tent om medisch personeel hun werk te laten doen, en het reinigen van de rijbaan.

 

Tekst + foto’s © Benjamin Lembrechts