Aan de Molenstraat vielen gisteren rond 14.50 uur drie gewonden bij een ongeval. De bestuurder van 41 was met z’n wagen beginnen te glijden toen de regen op een bevroren ondergrond viel. Het voertuig kwam op een betonnen rand van de weg terecht en raakte zwaar beschadigd. Er kwam een ziekenwagen ter plaatse om de slachtoffers te verzorgen. Ze liepen uitsluitend lichte verwondingen op. Ondertussen zag de politie nog mensen vallen die met de fiets of te voet voorbij kwamen. De strooidiensten waren druk in de weer, en werden uitdrukkelijk gevraagd om ook de Molenstraat zeker in hun route mee op te nemen. Omdat er ook nog een tweede ongeval gebeurde, werd de straat afgesloten voor het verkeer. In de loop van de namiddag, avond en nacht¬†gebeurden er nog verschillende andere ongevallen door het vriesweer. Zoals rond 3 uur aan de Kwekerijstraat in Borgerhout. Daar kwam een bestuurder van 32 jaar uit de richting het Terlooplein gereden om de Gillis Van Biervlietstraat in te draaien. Zijn wagen begon te slippen en botste tegen een geparkeerde auto, een verkeersbord en de gevel van een woning. Niemand raakte gewond. Voor de meeste ongevallen was er geen tussenkomst van de politie nodig, en volstond het invullen van het Europees¬†aanrijdingsformulier.