Gisterenavond werd de brandweerpost van post Westrozebeke zone Midwest en de posten Langemark-Poelkapelle samen met Houthulst zone Westhoek opgeroepen voor rookontwikkeling in een loods van een landbouwbedrijf langs de Kattestraat in Langemark-Poelkapelle. Wanneer de brandweer ter plaatse kwam stond de eerste loods onder rook. Volgens de bewoners stond een bobcat ter hoogte van de poort in brand. Meteen werd een blusactie ondernomen. De brandweer had de brand zeer snel onder controle. De schade bleef beperkt aan de bobcat zelf. De brandweer ventileerde de loods om overgebleven rook te verwijderen.

Een kortsluiting zou aan de basis liggen van de brand. De Kattestraat werd gedeeltelijk afgesloten voor al het verkeer tijdens de interventie. Na een klein uurtje mochten alle brandweerploegen terugkeren naar hun kazerne. Een verrijker trok uiteindelijk de defecte bobcat uit de loods.