Het wijkonderzoeksteam regio Zuid van Politie Antwerpen merkte maandagavond een verdacht voertuig op in de omgeving van het Alfons De Cockplein op het Kiel. De controle van het voertuig leidde tot de vangst van een een dealer en de inbeslagname van meer dan 370 gram heroïne.

 

Een voertuig dat doelloos leek rond te rijden werd opgemerkt door de inspecteurs van de politie. Het voertuig werd enige tijd in de gaten gehouden en toen er iemand instapte ging de politie over tot een controle. De bestuurder en één passagier verklaarden drugs te willen kopen van de andere passagier.

 

Omdat de verdachte geen officieel adres had, werd in opdracht van het parket een huiszoeking uitgevoerd bij de ouders van de verdachte. Daar werd een sporttas aangetroffen.

De tas bevatte:

  • 376 gram heroïne
  • 24 gram cocaïne
  • 2 precisieweegschalen
  • Een aardappelmesje
  • Verpakkingsmateriaal

De drugs werden in beslag genomen en de betrokkene werd voorgeleid.