Op de R11, dat is de verbindingsweg tussen de N173 en de A12 te Wilrijk, is gisteren een fietsster zwaargewond geraakt. Zij kwam uit de Heistraat en wilde de R11 oversteken. Op die R11 stonden twee wagens voor het rode verkeerslicht. Toen dat op groen sprong, vertrokken ze allebei in de richting van de A12. Een van de wagens had de fietsster niet opgemerkt en het kwam tot een zware aanrijding. De vrouw van 53 kwam op de grond terecht en werd met ernstige verwondingen onder begeleiding van een MUG-team naar het ziekenhuis gebracht. Ze liep verschillende breuken op maar is buiten levensgevaar. Een voorbijrijdende motorrijder van 48 jaar moest ook bruusk stoppen door het ongeval, en werd door een van de betrokken voertuigen over de uitgestoken voet gereden. Ook hij liep lichte verwondingen op en werd naar het ziekenhuis gebracht.