In de Korte Ypermanstraat richtte een bestuurder zondagochtend een ravage aan. Hij raakte een geparkeerd voertuig, dat doorschoof en twee bromfietsen zwaar beschadigde. Nadien reed de man de Lange Ypermanstraat in tot in de Boerhaavestraat. Daar raakte de bestuurder een paal en een ander voertuig toen hij probeerde te parkeren. De eigenares van het voertuig duidde bij aankomst van de politie haar broer (29) als bestuurder aan. Hij werd in de Lange Ypermanstraat aangetroffen en vertoonde duidelijke tekenen van alcoholgebruik. Na controle bleek hij niet in het bezit van een rijbewijs. Zijn (voorlopig) Belgisch rijbewijs was al enkele jaren vervallen en zijn internationaal rijbewijs bleek vervalst. Ook hier werd PV voor opgemaakt. De man werd onderworpen aan een bloedproef en opgesloten in het cellencomplex aan de Noorderlaan voor ontnuchtering.