Een bewoonster van de Mechelsesteenweg betrapte woensdagnacht een inbreker in haar woning. De man sloeg meteen op de vlucht, maar bleek wel een laptop, een gsm-toestel en de autosleutels mee te hebben genomen. De politie kwam meteen ter plaatse en werd aangesproken door een getuige die twee personen op een fiets had zien rijden ter hoogte van de Van Schoonbekestraat. De politie kon de twee verdachte treffen in de Harmoniestraat. Ze namen beiden de vlucht in tegengestelde richting. Eén van de twee verdachten werd door de inspecteurs gevat, de andere kon ontsnappen via een werf. De politie vond wel nog een tas met daarin de gestolen laptop en twee paar schoenen. Ook de fietsen van de verdachten bleken gestolen uit de inkomhal van het appartementsgebouw en werden door de politie gerecupereerd en teruggegeven aan de eigenaars. De kompaan van de arrestant werd geseind en het labo werd gecontacteerd voor een sporenonderzoek.