Gisterenmiddag rond 12uur verloor een bestuurder de controle over het stuur van zijn wagen in een bocht op de Bruggestraat in Staden. De bestuurder eindigde uiteindelijk tegen een betonnen elektriciteitspaal. Meteen werden de hulpdiensten verwittigd die snel ter plaatse waren.

De bestuurder van de Audi zat gelukkig niet gekneld en werd nagekeken door het medisch personeel. Uiteindelijk werd de bestuurder niet afgevoerd naar het ziekenhuis. Door de botsing brak de betonnen paal aan de onderkant waardoor deze instabiel was, ook de elektriciteitskabel zelf werd losgerukt door het ongeval. De brandweer moest de paal tijdelijk stabiliseren tot Eandis ter plaatse kwam om de schade te herstellen

De politie kwam ter plaatse om de nodige vaststellingen te verichten. De Bruggestraat werd gedeeltelijk afgesloten voor al het verkeer tot Eandis de elektriciteitspaal hersteld had.