Tijdens een anonieme patrouille kon het DOT (Drugsondersteuningsteam) van de Antwerpse politie een dealer op heterdaad betrappen.

De politie merkte de man dinsdagavond op ter hoogte van de Bisschoppenhoflaan en besloten zijn voertuig enige tijd in de gaten te houden. Tijdens het toezicht konden de inspecteurs verschillende transacties vaststellen, waarna besloten werd overgaan tot een controle. 

Inbeslagnames

De verdachte bleek in het bezit van 2 gsm-toestellen en 28 gram cannabis. Hij had ook bijna 1 500 euro cash geld op zak. Er werd een huiszoeking uitgevoerd bij de verdachte, waar de politie nog eens 900 gram cannabis, precisieweegschalen, 1 250 euro cash en restanten van cocaïne aantrof. Het DOT nam alles in beslag, inclusief het voertuig waarmee de verdachte zich verplaatste. De man van 22 wordt voorgeleid.