In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 3uur roken buurtbewoners van de Bruanestraat in Roeselare een sterke brandgeur. Toen de bewoners van een rijwoning een kijkje gingen nemen ging de hal van de woning in rook. Meteen werd de brandweerpost van Roeselare opgeroepen.

Wanneer de bewoners op straat stonden zagen ze, dat de geparkeerde Peugeot in brand stond. De brandweerpost was snel ter plaatse en kon de brandende auto snel onder controle krijgen. Een andere auto die dicht geparkeerd stond heeft ook schade opgelopen. De brandweer plaatste een overdrukventilator om de rook in de woning te verwijderen.

De oorzaak van de brand moet verder onderzoek uitwijzen. De wagen is total loss verklaard. In de getroffen auto stond veel feest en muziekmateriaal, gelukkig kon het overgrote deel nog op tijd uit de auto gehaald worden. Tijdens de interventie werd de Bruanestraat afgesloten voor al het verkeer.