Bestuurder verliest controle over zijn stuur en eindigt in aardappelveld

Vorige week zaterdag verloor een bestuurder om nog onduidelijke reden de controle over zijn stuur langs de Rodevijverstraat in Lichtervelde. De bestuurder die net van zijn werk kwam werd met lichte verwondingen afgevoerd naar het AZ Delta in Torhout.

De 4×4 Mitsubishi raakte van de weg, miste op een haar na een betonnen elektriciteitspaal ging over de kop en eindigde op zijn dak in een aardappelveld. De bestuurder kon op eigen kracht uit het voertuig klimmen en werd opgevangen door buurtbewoners tot de hulpdiensten ter plaatse waren.

De jongeman werd afgevoerd naar het ziekenhuis. Brandweerpost Lichtervelde kwam ter plaatse om de rijbaan te reinigen. De weg werd op een later tijdstip uit het veld getakeld. De Rodevijverstraat werd gedurende de interventie afgesloten voor al het verkeer.