Most Wanted Leonardus Beaumont gevat in Calpe .Belgium’s Most Wanted Leonardus Beaumont gearresteerd in het Spaanse Calpe.
BRUSSEL, 29/05/2019  –  Op woensdagmiddag 29 mei om 12u werd Belgium’s Most Wanted Leonardus Beaumont gearresteerd in het Spaanse Calpe. De website Belgium’s Most Wanted bewees opnieuw zijn meerwaarde, want enkele tips vanuit Calpe leidden uiteindelijk deze middag tot de arrestatie van Beaumont door het Fugitive Active Search Team van de Federale Politie.Leonardus Beaumont heeft op 13 december 2009 zijn ex-vrouw Josée Widdershoven (°1945) doodgeschoten in de garage van haar woning in Vucht. Hij vuurde uit wrok 5 dodelijke schoten in haar bovenlichaam en hoofd af met zijn .22 longrifle.Hij werd hiervoor door het Hof van Assisen van de provincie Limburg op 6 mei 2019 bij verstek veroordeeld tot een levenslange opsluiting. Op 14 mei werd hij daarom op de  Belgium’s Most Wanted lijst van de Federale Politie geplaatst.De arrestatie van Beaumont is het resultaat van onafgebroken opsporingen door de FAST-teams van België, Nederland en Spanje.De overlevering van Beaumont aan het Belgisch gerecht zal allicht binnen enkele weken gebeuren.